säästä 60% vaatteita verkossa
Tuhansia malleja vaatteita ja kenkiä

palata ja vaihto

Your Palautusoikeus:
Paluupäivämäärään täytyy olla suurempi kuin sen jälkeen, kun olet saanut tällä kertaa emme hyväksy tavaroiden palauttamisesta viimeistään 14 työpäivää yhteyttä.

Back in osto saattaa olla jopa 14 työpäivää ennen sinun tulee palautetaan sinulle, huomaa.

Toivottavasti olet tyytyväinen ostoksen petteriseppala.fi, mutta jos tämä ei ole, hyvitämme tahansa kohteen menetetty turhautunut, kun olet myynti saatuaan palata meidän 14 työpäivää hän palasi meille. Palatessaan tuotteen meille, lähetä palata, mutta ei poista tarra tai palauttaa lomakkeen suljetussa laukku täynnä asiaa koskevat tiedot.

Vuonna edellytys katsotaan myymättömiä tuotteita hylätään tuottoa, asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Huom: ei hyväksy palauttamista tahansa kohteen (koska ei myytävässä kunnossa) on ilmoitettava kuluessa ilmoittaa asiakkaille 14 päivän kuluessa, sinun on palautettava lähettäjälle tai tuhotaan.

Miten palauttaa tuotteen:
Palauta paketin meille seuraavasti:

1.Re pakattu sinetöityä, etiketit ja tunnisteet vielä kiinni projektiin.

2. Liitä mukaan palautusosoite etiketti (joka on käytössäsi tilauksen) Jos olet menettänyt palautustarran lähettämään Huomaa, että tämä ei ole pre-paid etiketti ja on vain osoitelappu.

3. paluu paketin postiin laskuri ja saada todisteita postista postituksen. Tee puuttuvat paketti posting.As todistus ei ole saavutettu, sinun vastuullasi, ei jälkeenpäin kautta PL paketti. Suosittelemme, että asiakkaat käyttävät seurata palvelua palata, emme menetä mitään paketti paketti oli vastuussa.

4.Keep postikulusi suojaussertifikaatti, tarvitset todisteena takaisin.

5. Kun palautus on vastaanotettu enintään 14 työpäivää tarvitse palauttaa tilin, saat sähköpostia ilmoittaa, että tilisi on ollut credited.Please huomata, että emme sisälly kuljetuskustannuksia tässä määrä me recive vastaamaan asiakkaiden tuki on palautettu erä (S) palautetaan.

Saisinko exchange:
Valitettavasti emme pysty käsittelemään vaihdon ajan tällä hetkellä. Jos haluat palauttaa tuotteen, yleiskatsaus osassa edellä, me mielellämme käsitellä hyvityksen palauttaa tavarat.

tekijänoikeus © 2020 www.petteriseppala.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.talvikengät,Muotivaatteita ja takki,paita