säästä 60% vaatteita verkossa
Tuhansia malleja vaatteita ja kenkiä

Yksityisyyssuojatiedote

petteriseppala.fi arvostavat yksityisyyttä ja pyrkii kohtuullisin suojellaan henkilökohtaisia ​​tietoja.

Voimme kerätä tietoja annat meille, mukaan lukien tiedot:
Suoraan Kun teet tilauksen sivuston kautta
Kun jäseneksi tai petteriseppala.fi ja sen Web-sivuston käyttäjät.
Kokoelma sisältää nimesi, postiosoite tai asuinpaikan osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut liiketoimet ja rekisteröintitiedot.
Jos et halua antaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja, emme välttämättä pysty tarjoamaan ehkä, tai täyttävät yhden tai useamman tuotetietoja tai muihin tarkoituksiin henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään.

Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että antamalla meille henkilötietojasi, voimme käyttää ja luovuttaa (myös meidän seuraajia ja / tai antaa) henkilökohtaisia ​​tietoja, koska se on kerätä tietoja, jotka liittyvät tai avustavia tarkoituksia, kuten ( ei rajoituksia):

Ota järjestys, maksujen kerääminen ja tuotteiden toimittamista
Lähetä markkinointiviestintää
Parantaminen ja / tai henkilökohtainen verkkosivuilla
Sillä raportointisäännöksiin, ja lainmukaisten velvoitteiden

Voit myös tunnustaa, että henkilökohtaiset tiedot on rajoitettu nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero voidaan antaa Australian postin tai muu jakelupalvelu oman tilatut tuotteet pelastaja.

Mainosevästeen
Kun selaat petteriseppala.fi sivuston mainos Cookie sijoitetaan tietokoneelle, jotta voimme ymmärtää, mitä olet kiinnostunut, kumppanimme näyttää mainoksia AdRoll, niin olkaamme pystyä vuorovaikutuksessa perustuvat aiempaan uudelleen kohdistettuja mainoksia muiden sivustojen esitellä teille homyped sivuston. Kumppanimme eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietoja tekniikkaa, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite tai puhelinnumero. Voit siirtyä tälle sivulle tulee lopettaa AdRoll ja niiden kumppanit ovat kohdistettuja mainoksia.

Muutokset Privacy Policy
petteriseppala.fi muuttua ja voivat muuttua tietosuojakäytännön oikeassa. Kaikki muutokset yksityisyyden suoja julkaistaan ​​verkossa. petteriseppala.fi suositeltavaa tutustua tietosuojakäytännöissä kunkin käynnin.

Takaisin
tekijänoikeus © 2020 www.petteriseppala.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.talvikengät,Muotivaatteita ja takki,paita